KURUS & SIHAT DENGAN MS SENAROS PLUS

KURUS & SIHAT DENGAN MS SENAROS PLUS
MS SENAROS SEJAK 2014 dan bantu ramai pengguna-penggunanya
Capai Berat Ideal Dengan
Sihat & Kekal.

Rosma (Pengasas/Selebriti)


"Lepas bersalin anak kedua Rosma LOSS 10KG dalam masa 2 bulan, selepas bersalin anak ketiga berat Rosma naik byk sgt 62KG. Konsisten amalkan MS SenaRos Plus Rosma berjaya LOSS 14KG dlm masa 40hari shj. Alhamdullillah... 

Rosma memang ada masalah sembelit & metabolisme sgt rendah. Ikutkan waktu remaja dlu pun berat senang naik, inikan pula sudah berumahtangga & mempunyai 3 orang anak mesti perlu bantuan suplemen utk bantu lawas, bakar lemak & tingkatkan metabolisme sama spt kita ambil vitamin lain juga utk jaga kesihatan kita, Jadi consume-lah MS SenaRos Plus utk jaga berat badan kita pula. Apa2 pun kejayaan itu berlaku dgn keinginan & kesungguhan kita juga, perlu konsisten dan jangan putus asa atau sekarat jalan. InsyaAllah... kita pasti puashati dengan hasilnya nanti."

Puan Sharifah (Online Biz)



“MS SenaRos Plus tidak menganggu hyperthyroid, hipathrithis & sistem badan sy malahan badan rasa lebih cergas & ringan sbb MS SenaRos Plus bantu tingkatkan Metabolisme sy secara semulajadi. Dan Best sgt detox toksin hari2 perut selesa & rasa kempis sbb sisa makanan tak simpan lama2.


Bulan pertama shj sy berjaya LOSS 5KG, Jika dulu diet ketat pun nak LOSS 5KG setahun pun susah Dgn amalkan MS SenaRos Plus secara konsisten sy berjaya LOSS 20KG tanpa diet ketat & bersenam. Tip dari sy konsisten consume MS SenaRos Plus & Jangan makan Heavy Food waktu malam ❤️.”


Pn. Fiza (Personaliti TV)


"Lepas bersalin berat sy naik mendadak, susah hati juga sbb tak pernah berat naik kaw2 mcm ni. Tugas sy sering di kaca TV lagilah nampak besar. Sy kurang percaya juga dgn produk kurus ni tp bila sahabat sy kongsikan kpd sy MS SenaRos setelah produk MS SenaRos keluar dalam Program Assalammualaikum TV Al Hijrah sy pun cuba2 je lah consume. Lps 8jam consume Allahuakbar... segala toksin & kotoran usus semua keluar. Dan setelah 2 minggu sy consume sy berjaya LOSS 8KG, Dan seterusnya 14KG setelah sebulan sy consume. Alhamdullillah..."


En. Am (Usahawan)

"Kisah Abang Am selepas Consume MS SenaRos Plus berat dari 127KG turun ke 99KG". LOSS 28KG dalam masa 4 Bulan.

Doktor sarankan sy utk turunkan berat badan sebab Kolestrol dah makin tinggi begitu juga dgn Tekanan Darah sy. Alhamdullillah... skrg Kolestrol dah turun byk, sedikit shj lagi hampir NORMAL. Tekan darah pun dah kembali NORMAL.

Bila kita YAKIN & KONSISTEN amalkan MS SenaRos Plus, InsyaAllah… Kita akan dpt result sgt puashati.  Berat TURUN + Tahap KESIHATAN pun semakin baik."

Cik Baby Sofea (Salesgirl)



“Masa sekolah sy tak nak jaga badan lgsg pun tp lps habis sekolah baru sy terfikir sampai bila nak biarkan berat sy naik & makin naik. Bila jadikan Rosma sebagai inspirasi & pembakar semangat, serta amalkan ms senaros + selalu ikuti perkongsian Rosma tanpa jemu sejak 2014 lagi nak kita buka mata buka minda jaga badan jaga kesihatan. Barulah sy sedar “Gemuk is not Awesome” semuanya terbatas nak buat kerja pun susah, nak buat apa2 pun payah, perli2 sana sini jgn cakap lah.


Sy dh buktikan sy mampu capai berat impian sy 55KG. InsyaAllah... sama2 kita Kurus + Sihat dgn MS SenaRos!”


Puan Norliana (Pemilik Rest.)



“Big why akak nak capai berat ideal sbb nak jaga kesihatan sbb kerja akak sering berdiri. Kalau dulu lutut/tumit/pinggang sakit jgn cakaplah berdenyut je 24jam. Lepas berat byk berkurang ni Alhamdullillah... makin lega sakit lutut, tumit & pinggang akak. Dan badan akak skrg ni pun rasa ringan & bertenaga. 


Walaupun belum capai berat idaman lagi tapi akak sudah buktikan akak mampu TURUN 45KG dlm masa 6 bulan. Akak nekad nak turun lagi 20KG! Jadi berat yg akak target 62KG!"



LAWAS • LANGSING • SIHAT



















"Kini Rasa Sangat Sedap Fruity Taste"



Suplemen MS SenaRos Plus adalah minuman campuran botani Anggur Hitam, Guarana & Ekstrak Teh Hijau.


 Formula diluluskan KKM, HALAL, GMP & MESTI.

 100% Bumiputera.

 100% Bahan Alami.

 Tiada Perasa Tiruan.

 Tiada Kesan Sampingan.

 100% Dijamin Selamat & Terbukti Berkesan.


Kebaikan MS SenaRos Plus ;

Meningkatkan Metabolisme 3 kali ganda daripada biasa.


Boleh menghilangkan berat badan 7KG-10KG dalam masa sebulan.


Melawaskan Sistem Pembuangan, Nyah Toksin & Atasi Sembelit.


4 Mengenyangkan bukan sekat selera makan.


Menstabilkan Hormon.


Menghilangkan Senggugut Teruk.


Melancarkan Haid.


Menjaga Kesihatan Dalaman.


Menambahkan Tenaga Secara Semulajadi.


10 Menganjalkan & Melicinkan Kulit.


✔️Kesan Seawal 3 Hari.

✔️Rasa Sedap Fruity Taste.

✔️Tiada Pantang Larang.


ANTARA BAHAN UTAMA

MS SENAROS PLUS

PREMIUM INGREDIENTS



Disclaimer : Testimoni kurus dengan selamat dan berkesan dibawah ini adalah dari pengguna suplemen penjagaan badan MS SenaRos Plus yang sebenar. Namun hasil penurunan berat badan ini mungkin berbeza bagi setiap individu.
















































"Campurkan 1 sachet (serbuk) MS SenaRos Plus dengan 150ml air kosong dan goncangkan hingga larut (biarkan dalam 1 minit). Minum dan kemudian bilas dengan air kosong."




VIDEO TESTIMONI

Rosma LOSS 14KG 40Hari!


Puan Siti LOSS 25KG 10Bulan!


Encik Amiruddin LOSS 32KG!


Puan Ina LOSS 28KG 3Bulan


Cik BABY LOSS 25KG 6Bulan


ROSMA FB LIVE DENGAN

PUAN NORLIANA LOSS 55KG 8Bulan


New Formula + New Look + Rasa Lebih Sedap (Fruity Taste)


Pelaburan Penjagaan Badan

Yang Sangat BERBALOI!

____________________________________









_______________________________________

LEBIH 200,000 UNIT
TELAH TERJUAL SEJAK 2014

















TERIMA KASIH KERANA SETIA MEMPERCAYAI MS SENAROS PLUS!





______________________________________________

Tempah Sekarang pada
Harga Promo Hari Ini!
FREE GROUP SUPPORT (Telegram) KLIK SINI
SELEPAS PEMBELIAN SILA SEMAK EMEL ANDA

AUTOWASAP ;

SOALAN LAZIM ;

SHOPEE ;

TEMPAH MENGGUNAKAN BORANG YANG DISEDIAKAN DI BAWAH
___________________________________________

Anda Pasti PUASHATI!

Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
1 KOTAK (15 HARI-15 SACHET) FREE SHAKER
JUMLAH

Kos Penghantaran

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Perkhidmatan Peniaga (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN